Activiteiten

Het Keyboardhuijs geeft natuurlijk keyboard lessen, maar gedurende het cursusjaar worden er enkele extra muzikale activiteiten georganiseerd waar je vrijwillig aan mee kunt doen:


Voorspeelavond

Aan het einde van elk lesjaar is er voor de leerlingen de gelegenheid om op te treden voor een echt publiek tijdens de jaarlijkse voorspeelavond. Deze avond houden we voor de leerlingen van de locatie Geesteren in de open lucht (tenminste als het klimaat meezit) anders wordt bv. het dorpshuis afgehuurd. Voor de cursisten van de lokatie Vriezenveen gebruiken we de kantine van  het Odeon.

Als publiek mag je dan zelf je ouders en familie uitnodigen. Zo kun je met een écht optreden je debuut maken!

Voor 2019 staan volgende data gepland:

Locatie Geesteren: Vrijdag 5 juli om 19:00 uur

Locatie Vriezenveen: Dinsdag 9 juli om 18:30 uur

CD-opnames

Aan het einde van het kalenderjaar worden er CD-opnames gemaakt van door de leerlingen live gespeelde sinterklaas- of kerstmuziek.

Je kunt dan ook thuis en aan je familie laten horen wat je op het keyboard al geleerd hebt en je hebt meteen voor later een leuke herinnering aan je keyboardlessen. Meedoen is kosteloos.


Ondersteuning van leerlingen bij optredens

Leerlingen die ambitie hebben om in een band of groep te gaan spelen, kunnen hierbij begeleid worden. Er is speciale aandacht voor bv. het samenspelen.

Af en toe is er gelegenheid om door te stromen naar bv. een muziek combo van één van de jongerenkoren uit Geesteren of omliggende dorpen. Hiervoor is de nodige aandacht en begeleiding, eventueel middels extra of speciale lessen.